x

Tražilica

Unesite pojam koji želite pretražiti. Dozvoljeno je upisivat znakove č, ć, ž, š, đ.

Povijest

Tvrtka ARMUS d.o.o. osnovana je 1996. godine privatnim kapitalom pod imenom PGM-CENTAR d.o.o. da bi 2012. godine promijenila ime u ARMUS d.o.o.. Sjedište je u Zagrebu, na Samoborskoj cesti 255.

Tvrtka se bavi prodajom građevinskog materijala, izgradnjom, adaptacijama i prodajom stambeno-poslovnih objekata i apartmana te izvođenjem elektromontažnih radova.

Osnovna djelatnost s kojom smo započeli djelovanje je prodaja građevinskog materijala na lokaciji Samoborska cesta 255, Zagreb. Potreba na tržištu i želja za proširenjem našeg djelovanja dovela nas je do otvaranja dodatne poslovne jedinice na lokaciji Stubička cesta 461 u Donjoj Bistri. U našim prodajnim centrima u Zagrebu i Donjoj Bistri nudimo širok spektar raznovrsnog i kvalitetnog građevinskog materijala, za izgradnju, obnovu i uređenje Vašeg doma i okućnice.

Izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i apartmana za tržište preuzeli smo ulogu investitora i graditelja. Uz tehničku podršku provjerenih kooperanata koji izrađuju projektnu dokumentaciju, naši djelatnici zajedno s poslovođama, inženjerima te stalnim kooperantima grade naše objekte. Nabavu i opremu ostvarujemo preko svoje tvrtke, a svoje proizvode, visokokvalitetne poslovno-stambene objekte i apartmane, samostalno predstavljamo na tržištu.

Djelovanjem i iskustvom u graditeljstvu, razvila se potreba te 2014. godine tvrtka proširuje svoju djelatnost na elektromontažne poslove. Naši stručni i osposobljeni djelatnici izvode složene i tehnički zahtjevne elektroinstalaterske radove jake i slabe struje, instalacije uzemljenja na svim vrstama građevina u graditeljstvu, industriji, turizmu i energetici.

Društvo surađuje s velikim javnim Naručiteljima kao što je HEP ODS d.o.o. za kojeg trenutno vršimo uslugu revitalizacije mjernih mjesta te zamjene brojila električne energije kojima ističe ovjerno razdoblje na području Republike Hrvatske.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija, točnije 20 godina našeg postojanja, dovela nas je do statusa prepoznatljive tvrtke koja za nas predstavlja iskustvo, pouzdanost i vjernost, a vjerujemo tako i za Vas.

MISIJA

Naša misija je ostvariti, zadržati i razvijati povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca odnosno klijenata pružanjem visokokvalitetnih i stručnih usluga našeg djelovanja tako da u dogovorenim rokovima i kvaliteti naših proizvoda u svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva i elektoindustrije.

VIZIJA

Ojačati poziciju tvrtke među vodećim tvrtkama u sektoru građenja i elektromontažnih radova koji će postavljati standarde kvalitete u svom području djelovanja kroz dodatni razvoj naših temeljnih vrijednosti kao što su znanje, profesionalnost, inovativnost, kvaliteta i pouzdanost.