x

Tražilica

Unesite pojam koji želite pretražiti. Dozvoljeno je upisivat znakove č, ć, ž, š, đ.

Čime se bavimo?

Bavimo se prodajom građevinskog materijala, izgradnjom, prilagodbom i prodajom stambeno-poslovnih objekata i apartmana te izvođenjem elektromontažnih radova.

U našim prodajnim centrima u Zagrebu i Donjoj Bistri nudimo širok spektar raznovrsnog i kvalitetnog građevinskog materijala, za izgradnju, obnovu i uređenje Vašeg doma i okućnice.

Izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i apartmana za tržište preuzeli smo ulogu investitora i graditelja. Uz tehničku podršku provjerenih kooperanata koji izrađuju projektnu dokumentaciju, naši djelatnici zajedno s poslovođama, inženjerima te stalnim kooperantima grade naše objekte. Nabavu i opremu ostvarujemo preko svoje tvrtke, a svoje proizvode, visokokvalitetne poslovno-stambene objekte i apartmane, samostalno predstavljamo na tržištu.

Društvo surađuje s velikim javnim Naručiteljima kao što je HEP ODS d.o.o. za kojeg trenutno vršimo uslugu revitalizacije mjernih mjesta te zamjene brojila električne energije kojima ističe ovjerno razdoblje na području Republike Hrvatske.

 

Pregledajte našu ponuduProdaja građevinskog materijala


Izgradnja, prilagodba, prodaja i najam nekretnina


Izvođenje svih vrsta elektrotehničkih instalacija