Medpotoki 4, Stenjevec

Olik: Stambeni objekt
Lokacija: ZAGREB, Medpotoki 4
Završetak izgradnje: 2017.
Površina: 600 BRP

7 stanova, 7 parkirnih mjesta

Stambeni objekt nalazi se u mirnom zagrebačkom naselju Stenjevec, u samom središtu Stenjevca, u zapadnom dijelu grada. Objekt je slobodnostojeći te se sastoji od 7 stambenih jedinica, od čega je 1 jednosobna stambena jedinica u prizemlju, 2 trosobne jedinice na prvom katu, 2 trosobne jedinice na drugom katu te 2 dvosobne jedinice na uvučenom katu te 7 nadzemnih polunatkrivenih parkirališnih mjesta.

OPIS

Stambeni objekt se nalazi u zapadnom dijelu grada Zagreba u samom središtu naselja Stenjevec. Objekt ima prizemlje, dva kata i uvučeni kat sa ukupno 7 stambenih jedinica, 7 vanjskih parkirnih mjesta te 5 spremišta u prizemlju objekta. Ukupno se nalazi jedna jednosobna stambena jedinica u prizemlju objekta, 4 trosobne stambene jedinice od kojih se 2 nalaze na 1. katu objekta te 2 na 2. katu te 2 dvosobne jedinice na uvučenom katu.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se mnogi važni sadržaji poput dječjeg vrtića, osnovne škole, doma zdravlja, ljekarne, pošte, trgovine, javnog prijevoza (autobusni i željeznički).

Stambeni objekt bit će priključen na gradsku komunalnu infrastrukturu: vodovod, kanalizaciju, elektro-distributivnu mrežu, TK mrežu i centralni toplinski sustav (CTS grada Zagreba).

Objekt je projektiran tako da zadovoljava energetski razred B kategorije. Konstrukcija zgrade sastoji se od nosivih armirano- betonskih zidova debljine 20 cm i armirano-betonskih monolitnih međukatnih ploča debljine 22 cm, pregradni zidovi unutar stana od opeke debljine 10 cm. Zidovi između dva stana su dodatno izolirani sa 10 cm mineralne vune radi bolje zvučne izolacije. Krov je ravni neprohodni izoliran prvoklasnom hidro izolacijom i toplinskom izolacijom debljine 20 cm. Termo fasada sastoji se od grafitnog stiropora debljine 12 cm i završne silikonske žbuke. PVC stolarija u boji sa troslojnim staklom, komarnikom, aluminijskim roletama i aluminijskim vanjskim klupčicama u boji stolarije.

Ulazna vrata u objekt su od aluminijskog profila, dizalo nove generacije ugrađeno u armirano-betonsku jezgru. Podovi na ulazu i stubištu obloženi su prirodnim kamenom- granitom, inox ograde na stubištu.

Svjetla visina svih prostorija 270 cm (+/-1%). Ulazna vrata u stan su protuprovalna, protupožarna i zvučno izolirana. U većim stanovima kade su ležeće, dok se u manjim nalaze tuš kabine, keramičke pločice I. klase, te podno grijanje u svim kupaonicama. U sve sanitarne čvorove ugrađena je najnovija generacija GEBERIT ugradbenih vodokotlića, koje odlikuje nečujnost, higijena, dugotrajna pouzdanost, sa tipkom kao jedinim vidljivim elementom.

Svaka stambena jedinica ima zasebno brojilo za vodu koje se nalazi u vodovodnom šahtu ispred zgrade, etažno grijanje i piprema potrošne tople vode putem toplane što predstavlja najmoderniji način grijanja i pripreme tople vode što omogućava grijanje 365 dana u godini podesivo digitalnim termostatom koji se nalazi u boravku svake stambene jedinice. Zajednička toplinska stanica (kotlovnica) nalazi se u prizemlju zgrade dok svaka stambena jedinica ima zasebno toplinsku podstanicu sa zasebnim brojilom.

Također svaka stambene jedinica ima ugrađen klima uređaj u dnevnom boravku, ventilacija iz svake kuhinje i kupaonice zasebnim cijevima koja vodi ravno na krov stambenog objekta. Zajednički zemaljski TV program. Tu je i videoportofonski sustav sa videoportofonom u boji. U svakoj sobi unutar stambenog objekta nalaze se Internet, telefon te TV priključak.

Svi materijali koji su upotrebljavani za izgradnju odgovaraju hrvatskim standardima te su u funkciji poboljšavanja kvalitete stanovanja.POPIS PROSTORA PO KATOVIMA

KAT PROSTOR POVRŠINA STATUS
Prizemlje Stan broj 1 garsonjera 27,30 m2 PRODANO
1. kat Stan broj 2 trosobni 74,45 m2 PRODANO
2. kat Stan broj 4 trosobni 74,45 m2 PRODANO
Uvučeni kat Stan broj 6 dvosobni 59,55 m2 PRODANO
Uvučeni kat Stan broj 7 dvosobni 56,00 m2 PRODANO
2. kat Stan broj 5 trosobni 71,15 m2 PRODANO
1. kat Stan broj 3 trosobni 71,15 m2 PRODANO

POPIS PARKIRNIH MJESTA

PARKIRALIŠTE POVRŠINA STATUS
VPM 1 3,00 m2 PRODANO
VPM 2 3,00 m2 PRODANO
VPM 3 3,00 m2 PRODANO
VPM 4 3,00 m2 PRODANO
VPM 5 3,00 m2 PRODANO
VPM 6 3,00 m2 PRODANO
VPM 7 3,00 m2 PRODANO

POPIS SPREMIŠTA

NAZIV POVRŠINA STATUS
SP 1 1,30 m2 PRODANO
SP 2 0,80 m2 PRODANO
SP 3 0,80 m2 PRODANO
SP 4 0,80 m2 PRODANO
SP 5 0,80 m2 PRODANO